ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF

Από το 2012 η Σχολή μας ξεκίνησε μια πολύ όμορφη και δυνατή συνεργασία με το Πρόγραμμα της UNICEF «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών». Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτότυπες και ποικίλες δράσεις. Η UNICEF στέκεται δίπλα μας και μας υποστηρίζει με ιδέες, συμβουλές και κατάλληλο οπτικοακουστικό υλικό και τα παιδιά που αναλαμβάνουν κάθε φορά το Πρόγραμμα αυτό χαίρονται να στηρίζουν άλλα παιδιά, τα οποία δεν είναι τόσο ευνοημένα. Φέτος συμμετέχουν στο Πρόγραμμα αυτό το Προνήπιο και η Β’ τάξη του δημοτικού.
Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια συμμετέχουμε στον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο που γίνεται στην ΕΡΤ προσφέροντας τα έσοδα από την καντίνα που διοργανώνουμε. Και φέτος, λοιπόν, η καντίνα θα αποτελέσει δράση για όλα τα παιδιά του σχολείου μας. Έτσι, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου όλες οι τάξεις του Δημοτικού, το Προνήπιο και το Νηπιαγωγείο μας θα οργανώσουν καντίνα στην πιλοτή του δημοτικού με αλμυρά και γλυκά εδέσματα, που θα απευθύνεται σε όλες τις σχολικές μονάδες μας. Σας παρακαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή προσφέροντας είτε αλμυρά είτε γλυκά εδέσματα. Η προσφορά σας μπορεί να σταλεί με το παιδί σας τη μέρα της δράσης ή από την παραμονή.

Την ίδια μέρα θα βρεθούμε στη Συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ με τα μικρότερα μέλη της σχολικής μας οικογένειας για να υποστηρίξουμε κι εμείς την προώθηση του Τηλεμαραθώνιου.

Τέλος, στον φετινό Τηλεμαραθώνιο που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στο studio της ΕΡΤ θα τραγουδήσει ζωντανά η χορωδία της Σχολής μας.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

2021-08-24T04:39:51+03:00

Στοιχεια Επικοινωνιας

Πειραιάς Ελ. Βενιζέλου 12Α (18531)

Τηλέφωνο: 2104179161

Φάξ: 210 41 28 216

Web: ellinogalliki.gr

Τελευταιες Ανακοινωσεις

Go to Top