28η Οκτωβρίου 1940 – Το Δημοτικό μας τιμά την επέτειο του «ΟΧΙ»

“Σ’ αυτόν τον παραζαλισμένο κόσμο, που οι άνθρωποι ξεφυτρώνουν απ΄τη γη σαν τους ασπάλακες για να βλάψουν και να ξαναμπούνε στη γη, η συμφορά είναι παλιά όσο και το χώμα. Ο κόσμος όλος είναι ξεχειλισμένος από ασκήμιες που τις έκαναν οι άνθρωποι σε στιγμές που ξεχάσανε το θάνατο. Μα πάνω απ΄αυτή τη στοιβαγμένη αθλιότητα λάμπουν και μερικές ομορφιές, οι λιγοστές ομορφιές που έκαναν κάποιοι άνθρωποι, οι μόνοι άνθρωποι που το ήξεραν πως θα πεθάνουν”. Οι κερασιές θ’ ανθίσουν και φέτος -M. Λουντέμης
Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, τα παιδιά των τριών τμημάτων της Δ΄ τάξης Δημοτικού μάς παρουσίασαν το χρονικό του ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940-41 και της γερμανικής κατοχής. Η εκδήλωση των παιδιών – την οποία παρακολούθησαν οι γονείς τους και όλα τα παιδιά των Γ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων – πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και η συγκίνηση όλων ήταν έκδηλη. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους συντελεστές της γιορτής. Χρόνια Πολλά σε όλους!

Αφού ολοκληρώθηκε η επετειακή εκδήλωση, έγινε και η απονομή των πιστοποιητικών YLE. Συγχαρητήρια στα παιδιά που διακρίθηκαν!

Την ίδια ώρα γιόρτασαν και τα μικρότερα παιδιά του δημοτικού μας. Η Α’ και η Β’ τάξη παρήλασαν όλο καμάρι κρατώντας τις σημαίες τους!

Και του χρόνου!

2021-08-24T02:51:44+03:00
Go to Top