Επετειακή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία & Δεξίωση για τα 160 Χρόνια από την Ίδρυση της Σχολής μας!

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 160 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά «Jeanne d’Arc». Προηγήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στον Πειραιά στην οποία προίστατο ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών Αθηνών π. Σεβαστιανός Ροσσολάτος και ακολούθησε δεξίωση στο Ξενοδοχείο Marriott.
«Η Σχολή μας, πιστή στις αξίες της αγάπης, της προσφοράς, του σεβασμού στον άνθρωπο και του χριστιανισμού, συνεχίζει το πολυσχιδές εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό της έργο για 160 χρόνια. Η Γνώση και το Ήθος χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την ποιοτική και πάντα ανοδική πορεία της», τόνισε η Εκπρόσωπος των Μοναχών του Αγίου Ιωσήφ στην Ελλάδα, Αδελφή Αγνή Παλαιολόγου, στον χαιρετισμό της προς τους παρευρισκόμενους.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πειραιά κος Μώραλης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Καθηγητής Άγγελος Κότιος. οι Βουλευτές Πειραιά κος Δρίτσας και κος Κατσαφάδος, ο Ευρωβουλευτής Περιφέρειας κος Σπυρίδων, εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΗΣ

2021-08-21T04:49:22+03:00
Go to Top