• ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

    Χαρούμενοι, γεμάτοι εικόνες κι εμπειρίες επέστρεψαν οι μαθητές μας, της Β’ και Γ’ Λυκείου, από το τριήμερο ταξίδι τους σε Ελβετία – Γαλλία.  Ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής - CERN από Έλληνες επιστήμονες, επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων στη Λοζάνη, βόλτες στην ελβετική και στη γαλλική ύπαιθρο συνέθεσαν το παζλ αυτού του επιστημονικού – πολιτιστικού ταξιδιού.

    READMORE

  • BEST DELEGATE AWARD ΣΤΟ 2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (ATSMUN)

    Ομάδα μαθητών μας συμμετείχε στο ATSMUN με θέμα «Global Intergration or Separatistic Discrimination?» («Παγκόσμια Ενσωμάτωση ή Διαφορετικότητα που διχάζει;») που διοργάνωσαν τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών 27-28-29-30 Απριλίου 2017.

    READMORE

Επιλογή Προσανατολισμού Σπουδών 2017-2018

Δήλωση ενδιαφέροντος για ένταξη σε προσανατολισμό σπουδών. (Η επιλογή δεν είναι δεσμευτική, αλλά θα μας βοηθήσει στον προγραμματισμό της σχολικής χρονιάς 2017-2018)

 

Επιλογή προσανατολισμού - Μαθητές Α΄ Λυκείου

Επιλογή προσανατολισμού - Μαθητές Β΄ Λυκείου

Δημιουργική εργασία

Επιλογή μαθήματος για την εκπόνιση δημιουργικής εργασίας. 

Αφορά σε μαθητές Α΄και Β΄Λυκείου σχολικού έτους 2016-2017.

Περισσότερα...

Επιλογή τμήματος ειδικού μαθήματος

Επιλογή τμήματος ειδικού μαθήματος 

 

Συμπληρώστε τη φόρμα 

Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου

Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου του Λυκείου της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne d'Arc. 

 

Μαθητές Α΄Λυκείου

Μαθητές Β΄Λυκείου

Μαθητές Γ΄Λυκείου

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ

Δήλωση ενδιαφέροντος για ένταξη σε προσανατολισμό σπουδών. (Η επιλογή δεν είναι δεσμευτική, αλλά θα μας βοηθήσει στον προγραμματισμό της σχολικής χρονιάς 2016-2017) 

 

Επιλογή προσανατολισμού - Μαθητές Α΄ Λυκείου 

Επιλογή προσανατολισμού - Μαθητές Β΄ Λυκείου 

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους κρίνουμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε για ορισμένα λειτουργικά θέματα,  που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Περισσότερα...

ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΣ

Το Λύκειο είναι μια αυτόνομη εκπαιδευτική μονάδα με στόχο την ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας των νέων, τη διαμόρφωση συνείδησης ενεργού πολίτη, την ενδυνάμωση αξιών συλλογικότητας και αλληλεγγύης. Στόχος του είναι να παρέχει γνώσεις και δεξιότητες και να καλλιεργεί στάσεις και συμπεριφορές, ώστε οι μαθητές να μπορούν να διαμορφώσουν στη φάση αυτή της ζωής τους ένα σχέδιο για την προσωπική, κοινωνική και εργασιακή τους διαδρομή.

Περισσότερα...