• ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

    Χαρούμενοι, γεμάτοι εικόνες κι εμπειρίες επέστρεψαν οι μαθητές μας, της Β’ και Γ’ Λυκείου, από το τριήμερο ταξίδι τους σε Ελβετία – Γαλλία.  Ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής - CERN από Έλληνες επιστήμονες, επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων στη Λοζάνη, βόλτες στην ελβετική και στη γαλλική ύπαιθρο συνέθεσαν το παζλ αυτού του επιστημονικού – πολιτιστικού ταξιδιού.

    READMORE

  • BEST DELEGATE AWARD ΣΤΟ 2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (ATSMUN)

    Ομάδα μαθητών μας συμμετείχε στο ATSMUN με θέμα «Global Intergration or Separatistic Discrimination?» («Παγκόσμια Ενσωμάτωση ή Διαφορετικότητα που διχάζει;») που διοργάνωσαν τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών 27-28-29-30 Απριλίου 2017.

    READMORE

Τελετές αποφοίτησης

Τελετή Αποφοίτησης 2015

«Το να διδάσκεις είναι να δείχνεις αυτό που είναι ΔΥΝΑΤΟ.

Το να μαθαίνεις είναι να το κάνεις δυνατό για τον ΕΑΥΤΟ σου.» - Paulo Coelho

Την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 στις 20.00 μ.μ πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Θεάτρου της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne d’Arc η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου.

Περισσότερα...

Τελετή Αποφοίτησης 2014

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου, το σχολείο μας αποχαιρέτησε επίσημα τη γενιά του 1995! Στη γιορτή απηύθυναν χαιρετισμό η Έπαρχος του Τάγματος των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ, Αδελφή Αλβέρτα, ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής κ. Θεόφιλος Γεωργούσης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Αποφοίτων, Καθηγητών, καθώς και οι Πρόεδροι των τμημάτων της Γ΄ Λυκείου.

Περισσότερα...

Τελετή Αποφοίτησης 2013

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, το σχολείο μας αποχαιρέτησε επίσημα τη γενιά του 1995! Στη γιορτή απηύθυναν χαιρετισμό η Έπαρχος του Τάγματος των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ, Αδελφή Αλβέρτα, ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής κ. Νίκος Πρίντεζης, ο πατέρας Θ. Κοντίδης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Αποφοίτων, Καθηγητών, καθώς και οι Πρόεδροι των τμημάτων της Γ΄ Λυκείου.

Περισσότερα...

Τελετή Αποφοίτησης 2012

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, στο σχολείο μας, αποχαιρέτησαν και επίσημα τη μαθητική τους ζωή οι απόφοιτοι του 2012!

"Μια σχολική αναδρομή, στιγμές της καθημερινότητάς μας, πολλές εντυπώσεις, συναισθήματα και αναμνήσεις  που θα μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή επισφραγίζουν το τέλος της σχολικής μας διαδρομής … "

Περισσότερα...

Τελετή Αποφοίτησης 2011

"Πριν από πολλά χρόνια περάσαμε την πόρτα αυτού του σχολείου προκειμένου να ξεκινήσουμε μαζί σας ένα απαιτητικό αλλά συνάμα συναρπαστικό ταξίδι προς την γνώση και την ενηλικίωση..." Ο επίλογος αυτής της πορείας γράφτηκε  την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2011, στις 20.30, στην τελετή αποφοίτησης που έγινε στο θέατρο της Σχολής μας.

Περισσότερα...

Τελετή Αποφοίτησης 2010

Την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010, στις 20.00, στο θέατρο της Σχολής μας,  πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της γενιάς του 1992.Στη γιορτή απηύθυναν χαιρετισμό η Έπαρχος του Τάγματος των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ, Αδελφή Αλβέρτα, ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής κ. Νίκος Πρίντεζης,

Περισσότερα...

Τελετή Αποφοίτησης 2009

"Ελπίζουμε να μην χρειάζεστε πια τη βοήθειά μας, να βαδίζετε μόνοι σας, να ξεχάσετε ή να απαρνηθείτε εμάς που σας διδάξαμε..."  Με τα λόγια αυτά, η κ. Σιατραβάνη - εκπροσωπώντας το σύλλογο των καθηγητών -  αποχαιρέτησε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009, στο θέατρο της Σχολής μας,  την γενιά του 1993.

Περισσότερα...