• ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

    Χαρούμενοι, γεμάτοι εικόνες κι εμπειρίες επέστρεψαν οι μαθητές μας, της Β’ και Γ’ Λυκείου, από το τριήμερο ταξίδι τους σε Ελβετία – Γαλλία.  Ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής - CERN από Έλληνες επιστήμονες, επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων στη Λοζάνη, βόλτες στην ελβετική και στη γαλλική ύπαιθρο συνέθεσαν το παζλ αυτού του επιστημονικού – πολιτιστικού ταξιδιού.

    READMORE

  • BEST DELEGATE AWARD ΣΤΟ 2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (ATSMUN)

    Ομάδα μαθητών μας συμμετείχε στο ATSMUN με θέμα «Global Intergration or Separatistic Discrimination?» («Παγκόσμια Ενσωμάτωση ή Διαφορετικότητα που διχάζει;») που διοργάνωσαν τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών 27-28-29-30 Απριλίου 2017.

    READMORE

Όμιλοι

ΟΜΙΛΟΙ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2015-2016

Η απόκτηση δεξιοτήτων από τους μαθητές μας κρίνεται απαίτηση των καιρών. Υπάρχουν εξάλλου πολλά παιδιά που επιθυμούν πρόσθετη απασχόληση σε τομείς που τα ενδιαφέρουν. Η Σχολή καλύπτει κάποια από τα ενδιαφέροντά τους και ανακοινώνει εγκαίρως το πρόγραμμά της, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι, με γνώση πλέον της απογευματινής ζώνης, να κάνουν τις επιλογές τους και να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους.

Αθλητικός Όμιλος

Όμιλος Αντιλογίας

Όμιλος Αυτόνομης Κατάδυσης

Όμιλος Δημοσιογραφίας

Όμιλος Εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας

Όμιλος Εκμάθησης Κινεζικής Γλώσσας

Όμιλος Θεατρολογίας

Όμιλος Ρομποτικής

Όμιλος Χορωδίας