• ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

  Χαρούμενοι, γεμάτοι εικόνες κι εμπειρίες επέστρεψαν οι μαθητές μας, της Β’ και Γ’ Λυκείου, από το τριήμερο ταξίδι τους σε Ελβετία – Γαλλία.  Ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής - CERN από Έλληνες επιστήμονες, επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων στη Λοζάνη, βόλτες στην ελβετική και στη γαλλική ύπαιθρο συνέθεσαν το παζλ αυτού του επιστημονικού – πολιτιστικού ταξιδιού.

  READMORE

 • BEST DELEGATE AWARD ΣΤΟ 2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (ATSMUN)

  Ομάδα μαθητών μας συμμετείχε στο ATSMUN με θέμα «Global Intergration or Separatistic Discrimination?» («Παγκόσμια Ενσωμάτωση ή Διαφορετικότητα που διχάζει;») που διοργάνωσαν τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών 27-28-29-30 Απριλίου 2017.

  READMORE

Δραστηριότητες

 • ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ

  Καθιερωμένο πια το ραντεβού των πιο πρόσφατων αποφοίτων του Σχολείου μας με τους τελειόφοιτους! Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι η καθοδήγηση των μαθητών της Γ' Λυκείου, που βρίσκονται ήδη στην προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

  READMORE

 • ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ 2016

  "Από την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ως την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.). Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μ.Δ."

  Το σχολείο μας θα είναι ανοιχτό για συμβουλές και βοήθεια προς τους υποψηφίους τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  READMORE