Ευχές για μια καλή κι ευλογημένη, φωτισμένη , παραγωγική και δημιουργική χρονιά!

"Καλοκαιρινές" διακρίσεις για τους αθλητές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παίδων! (25-26/07 στα Ιλίσια)

Tο καλοκαίρι είναι όμορφη εποχή για περιηγήσεις στην πόλη μας.  Ας πάρουμε τη φωτογραφική μας μηχανή να αποτυπώσουμε τις εικόνες και τους ανθρώπους της.

Οι Αδελφές, οι Διευθυντές, η Εκπαιδευτική Κοινότητα της Σχολής και τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και Αποφοίτων σας περιμένουμε με χαρά στη Γιορτή της Αποφοίτησης της Γ’ ΛυκείουΤετάρτη 25 Ιουνίου 2014 στις 20.00

(live μετάδοση της εκδήλωσης)

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 και ώρα 9.00 μ.μ., στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, το Δημοτικό Σχολείο της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne d’ Arc παρουσίασε μια μεγάλη γιορτή και τίμησε τη χώρα που γέννησε τον μύθο και την αρχή του κόσμου. Την Ελλάδα του φωτός, την Ελλάδα της θάλασσας!

Οι Αδελφές, οι Διευθυντές και η Εκπαιδευτική Κοινότητα σας προσκαλούμε στην πρώτη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας, το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και ώρα 10.00 - 15.00.
Ανοίγουμε το σχολείο μας, για να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές μας να παρουσιάσουν σε γονείς και φίλους τις δράσεις που υλοποιήθηκαν τη φετινή σχολική χρονιά.

livestreaming από το θέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου

 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

  Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και για το δημοτικό μας στις 6 Οκτωβρίου. Έτσι, οι «μικρές» τάξεις, οι οποίες παρέμειναν στο σχολείο, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή σχολική – αθλητική μέρα, ενώ οι «μεγάλες» τάξεις

  READMORE

 • ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ

  La Journée Européenne des Langues à l’Ecole primaire
  Η Ευρωπαϊκή Ημέρα των Γλωσσών στο Δημοτικό

  Le 26 septembre nous fêtons «La journée Européenne des Langues », créée en 2001, à l’initiative du Conseil de l’Europe.
  Célébrer les langues signifie célébrer la diversité. Parler la langue de l'autre, c'est aller vers lui, se mettre à sa portée et lever les barrières et les appréhensions.

  READMORE

 • Adventure Park

  "Στις  6 Οκτωβρίου, την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, πήγαμε στο adventure park που βρίσκεται στην Μαλακάσα. Το adventure park είναι ένας χώρος γεμάτος δέντρα και στόχος είναι να φέρεις εις πέρας κάποιες δοκιμασίες που εξελίσσονται πάνω στα δέντρα.

  READMORE

 • ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2014

  Οι Αδελφές, οι Διευθυντές, οι διδάσκοντες και όλο το προσωπικό του Σχολείου μας, συγχαίρουμε θερμά τους αποφοίτους για την λαμπρή επιτυχία τους στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι.

  Τους ευχόμαστε επιτυχία, αναγνώριση και καταξίωση στην επιστημονική τους σταδιοδρομία!

  READMORE