Στην προσπάθεια για άμεση και συνεχή ενημέρωση των μαθητών καθώς και των γονέων και κηδεμόνων για θέματα που τους αφορούν και σχετίζονται με την κοινότητα του σχολείου, τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα/υπηρεσία so.Simple.

“Προετοιμάζοντας δυναμικά τις προκλήσεις και τα προβλήματα της τάξης και της σχολικής κοινότητας.” 

Δείτε εδώ τις ώρες επικοινωνίας με τους καθηγητές της Σχολής.

Οι καθηγητές ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ τους γονείς ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ των ελέγχων βαθμολογίας, καθώς και τις ημέρες των εκδρομών και των μορφωτικών περιπάτων.
Η χρονική διάρκεια επικοινωνίας με τους καθηγητές πρέπει να τηρείται με ακρίβεια για την ομαλή λειτουργία του σχολικού προγράμματος.

Η απόκτηση αλλά και η ανακάλυψη των δεξιοτήτων των μαθητών είναι ένας από τους στόχους της Σχολής μας. Υπάρχουν εξάλλου πολλά παιδιά που επιθυμούν πρόσθετη ενασχόληση σε τομείς που τα ενδιαφέρουν. Η Σχολή προτίθεται να καλύψει κάποια από τα ενδιαφέροντά τους και ανακοινώνει εγκαίρως το πρόγραμμά της, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι, με γνώση πλέον της απογευματινής ζώνης, να κάνουν τις επιλογές τους και να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους.
Οι όμιλοι που πρόκειται να λειτουργήσουν είναι:

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μεταμορφώνεται σε κέντρο πολυγλωσσίας και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Μορφωτικά και Πολιτιστικά Ιδρύματα καθώς και Πρεσβείες από 13 χώρες και το Γραφείο Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ενημερώνουν για τις δυνατότητες εκμάθησης ξένων γλωσσών, και τις ευκαιρίες που παρέχει η πολυγλωσσία.

Πειραιάς 21/9/2016

Αγαπητοί Γονείς,
Σας γνωρίζουμε ότι και για τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν :
-Η Συμβουλευτική Γονέων
-Τμήμα εκμάθησης Γαλλικής Γλώσσας επιπέδου Sorbonne B1
-Τμήμα εκμάθησης Γαλλικής γλώσσας επιπέδου αρχαρίων
-Τμήμα εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας επιπέδου αρχαρίων


 • 3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

  «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

  Το δημοτικό μας σχολείο συμμετείχε στην 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Όλα τα παιδιά πέρασαν μια μέρα γεμάτη αθλητικές δραστηριότητες, κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια, χορό, αθλήματα  σε αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός σχολείου. Ο Οκτώβριος ξεκίνησε με ενέργεια και πολλή δράση και έτσι θα συνεχίσει! 

  READMORE

 • ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

  Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις έξι το απόγευμα το σχολείο μας άνοιξε τις πόρτες του, με μεγάλη χαρά, στους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες της Α' δημοτικού, καθώς και στις οικογένειές τους. Η πρώτη γνωριμία των μικρών μας με τις δασκάλες τους και η ενημέρωση των μεγάλων είναι πάντα ιδιαίτερα σημαντικές για όλους μας!

  Καλή Σχολική Χρονιά αγαπημένα μας μικρά!

  READMORE

 • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

  ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ 23/10/2016 ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
   
  Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά σας προσκαλεί να ακούσετε
   
  ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ  ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
   
  Κυριακή 23/10/2016
  11 π.μ. – 1μ.μ.

  READMORE

 • CTY GREECE ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016-17

  Μέσα από τη σύμπραξη του Κολλεγίου Ανατόλια με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος δημιουργήθηκε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το 2013, το Κέντρο για Χαρισματικά Ταλαντούχα Παιδιά/CTY Greece.

  READMORE